Назад

Актуализиран инвестиционен профил на Община Русе: Нови възможности за бизнес развитие и растеж


Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) в сътрудничество с Българо-румънската търговско-промишлена палата, представят актуализиран инвестиционен профил на Община Русе.

Специално разработен за общината, този профил има за цел да подчертае богатия инвестиционен потенциал на Русе и да насърчи бъдещата икономическа активност. Важната роля, която всеки от членовете на икономическата общност в Русе играе за устойчивото развитие на общината, е основният акцент в актуализираната информация.

Профилът дава възможност за по-добро планиране на бизнес и инвестиционни стратегии, като предоставя подробности за актуалното състояние на инфраструктурата в Русе, новите възможности и потенциал за разширяване в икономическата сфера, както и подкрепата, предлагана от местните и националните органи и инициативи.

Това споделяне на информация помага за подобряване на взаимодействието с потенциални инвеститори, за увеличаване на видимостта на бизнеса и за създаване на възможности за нови партньорства и растеж. Профилът е полезен инструмент, който може да се използва при контактите с националните и местните политики, инициативи и организации, подкрепящи инвестиционните начинания.

РТИК продължава да работи активно за насърчаване на икономическия растеж и развитие в Русе и благодари на всички участници за тяхната непрекъсната подкрепа в този процес. Нека продължим да създаваме бъдеще, пълно с успех и прогрес!

Изтегляне на профила

За повече информация:
Русенска търговско-индустриална камара
Адрес: бул. „Цар Фердинанд“ 3A, гр. Русе
Телефон: +359 (0)82 825 875
Електронна поща: info@rcci.bg
Сайт: https://rcci.bg/