Назад

Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) ви кани на Клуб на дизайнера, на тема: „Черешката на интериора“ (Интериорен дизайн и декорация)През март в Клуб на дизайнера ще разговаряме за декорацията в интериора и за приликите и разликите между професиите интериорен дизайнер и интериорен декоратор.
Ще акцентираме на детайлите в интериора и тяхното значение за комфорта, естетиката и начина ни на живот.
Ще проследим тенденциите в декорацията и използването на декоративни елементи в интериора и ще научим повече за водещите мотиви при техния избор.

В дискусията ще участват: Никол Кастелова /NH Design Studio/, Гергана Минкина /GLOS interior design/, Павлина Чернева и Мариета Атанасова /Дизайница/, Теди Амова /Home of Teddy/, Елена Гюмишева /Арткорт/ и други.

Програма:

18.00 - 18.30 Посрещане и регистрация

18.30 - 18.40 Откриване

18.40 - 18.50 "Продуктови иновации за зелен дизайн", Камелия Терзиева, Стилстрой Трейдинг

18.50 - 20.00 Дискусия

20.00 - 21.00 Коктейл и нетуъркинг 

Следете инициативите и събитията на Асоциация на интериорните дизайнери в България на https://www.facebook.com/aidb.bgOfficial/ и https://aidb.bg/.
 

Ако имате идеи, споделете ги с нас.

Ако искате да бъдете част от каузата за популяризиране и развитие на интериорния дизайн в България, ако искате вашите продукти и услуги да достигат до Вашите клиенти, ако искате да направите още една крачка към успеха във Вашия бизнес чрез интериорния дизайн, не се колебайте, свържете се с нас.

Очакваме ви!