Назад

B2B форум с норвежки компании, които идват в България по покана на Българо-румънската палата


Иновациите и зелените решения за бизнеса са фокус в работата на няколко норвежки компании, които идват в България по покана на Българо-румънска палата. Възможности за контакти, нови идеи и партньорства ще бъдат в основата на B2B форума, който организираме с тяхно участие на 21.02.2024 г. (сряда) от 11:00 ч. в гранд хотел „Милениум“ в София.

Сред участниците в норвежката делегация ще има представители на иновационен клъстер, производител на биосензори и компания, разработваща ERP системи и те ще търсят партньори сред малки и средни предприятия от България. Елате да се запознаете, да споделите опита си или да почерпите от техния!

Срещата е в рамките на проекта Greening For Growth, финансиран от Норвежкия финансов механизъм.

В момента норвежките партньори уточняват окончателно списъка с компаниите, които ще присъстват, но всички те имат конкретен интерес към България и идват точно заради българските фирми.
Предварителната програма:

11:00 – 11:10 Откриване и встъпителни думи
11:10 – 11:20 Представяне на проекта Greening For Growth (G4G)
11:20 – 11:30 Представяне на каталог с добри практики, изготвен по G4G
11:30 – 11:45 Представяне на норвежките компании
12:00 – 14:00 B2B коктейл и възможност за индивидуални срещи с компаниите от Норвегия.

Ако сте представител на малко и средно предприятие, владеете свободно английски език и имате интерес за среща с фирми от Норвегия, можете да се регистрирате в този формуляр: https://forms.gle/KFnnuGvkp3LTetzj9, не по-късно от 16.02.2024 г.

За повече информация: Магдалена Симеонова на имейл: m.simeonova@brcci.eu.