Назад

„Балкански бизнес форум“ предстои да се проведе в гр. Банско между 7 и 8 юни 2024 г.


Форумът се организира от Българо-турската търговско-индустриална камара, заедно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП), Българската агенция за инвестиции (БАИ), Търговската секция към Посолството на Република Турция в България, Турско-българският бизнес съвет при Съвета за външноикономически връзки на Р. Турция (DEİK) и Българо-румънската търговско-промишлена палата.

Място на провеждане: хотел „Регнум“, гр. Банско, ул. „Бански суходол“ № 3

Организираните в гр. Банско през 2022г. и 2023г. българско-турски форуми отбелязаха сериозен успех, което мотивира Българо-турската търговско-индустриална камара да продължи традицията като разшири обхвата и съберем представителите на бизнеса от балканските страни.

Целта на „Балкански бизнес форум“ е да засили регионалното икономическо сътрудничество, да подпомогне за разширяване на търговските отношения между балканските страни и създаване на успешни бъдещи партньорства.

Презентациите и дискусиите ще акцентират върху актуалните бизнес възможности, а двустранните срещи ще предоставят отлична възможност за създаване на нови делови контакти и намиране на потенциални бизнес партньори.

Фокус на събитието са следните сектори: автомобилостроене, части за автомобилния сектор, строителство, метали, машини, хартия, мебели, енергия, амбалаж, храни, ИТ, консултантски услуги, текстил, здравеопазване, химична промишленост-козметика, пластмаса, туристически услуги.