Назад

БГ Баркод: кардинално


Младата българска компания „Кардинал Байтс“ ООД e с най-много въведени продукти за седмицата 18-22 октомври 2021 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Противно на очакванията фирмата стартира своята дейност в разгара на пандемията с отличаващ ги продукт – протеинови бонбони под бранда Cardinal Bites. Във вкуса включват много характерната за нашата страна роза и екзотична съставка като източен махлеб. Именно старта на бизнеса по време на пандемия ги кара да развиват дигиталните си активи и канали на комуникация.

Информация за продуктите на Cardinal Bites вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод.

Припомняме, че до края на м. ноември 2021 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 1 август – 30 ноември 2021 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.