Назад

Уебинар на тема „Развитие на системите за управление на здравето и безопасността при работа”


Българският институт за стандартизация организира уебинар на тема „Развитие на системите за управление на здравето и безопасността при работа”, който ще се проведе онлайн на 09 ноември 2021 г.

Внедряването на БДС ISO 45001:2018 „Системи за управление на здравето и безопасността при работа. Изисквания с указания за прилагане“ предоставя рамка за управление на рисковете и възможностите и полага основите, които трябва да бъдат развивани и адаптирани спрямо непрестанно променящата се външна и вътрешна среда. Международната организация по стандартизация ISO издаде редица стандарти и спецификации, които да помогнат на организациите да повишават зрелостта на техните системи за управление на здравето и безопасността при работа.

На уебинара ще бъде разгледана връзката между БДС ISO 45001:2018 и СД ISO/PAS 45005:2021 за безопасна работа по време на пандемията от COVID-19. Ще бъдат представени и всички нови стандарти, необходими на ангажираните лица да подобряват, развиват и усъвършенстват внедрените системи за управление на здравето и безопасността при работа, намалявайки рисковете, произтичащи от COVID-19.

Лектор ще бъде н.с. I ст. инж. Митко Мирчев, сертифициран одитор/водещ одитор, член на УС на БИС.

Такса за участие: 150.00 лв. с ДДС.
За всеки следващ участник от една организация: 125.00 лв. с ДДС.
За членове на БИС: 125.00 лв. с ДДС.

Клиентите, закупили колекцията от стандарти “Стандарти за управление на здравето и безопасността при работа”, ползват 10% отстъпка от цената за участие в уебинара.

Участниците в курса получават материали по темата и сертификат за участие в уебинара.

Желаещите да участват е необходимо да попълнят и изпратят регистрационна карта на посочения в нея имейл адрес и да заплатят таксата участие най-късно до 15.00 ч. на 08.11.2021 г.

За повече информация: Силвия Тодорова, тел. 02 8174 505; ел. поща: silvia.todorova@bds-bg.org