Назад

Нова програма за млади предприемачи EYE GlobalАко сте амбициозен предприемач с международни стремежи и твърдо планирате да създадете собствен бизнес, това може да е изборът за вас!

Програмата EYE Global предлага възможност да осъществите обмен извън  европейските граници и да работите в тясно сътрудничество с опитни предприемачи в САЩ, Канада, Израел и Сингапур.

Програмата предоставя възможност на млади предприемачи да придобият специфични техники за развитие на техния бизнес.

EYE Global е продължение на програмата „Еразъм за млади предприемачи“, която работи повече от десет години и вече е осъществила повече от 9500 професионални обмена между различни европейски страни.

Желаещите да вземат участие в програмата могат да кандидатстват по всяко време и за период от 1-3 месеца ще имат възможност да работят с утвърдени стартъп фирми в САЩ, Израел, Канада и Сингапур.

Българската търговско-промишлена палата е посредническа организация по програмата „Еразъм за млади предприемачи“ и оказва съдействие на нови предприемачи с насоки и препоръки през целия процес – кандидатстване, избиране на партньор, финансиране, участие, отчитане.

При интерес за участие по програмата или допълнителни въпроси, свържете се с:
Българска търговско-промишлена палата
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“
Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg
Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg