Брой 157 (1915), 16-08-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

С БГ Баркод - още по-близо до потребителя„Болярка ВТ“ АД с най-много продукти за седмицата 5-9 август 2019г . 

Любители на пивото и онези, които биха полюбопитствали за нововъведенията на пазара, вече могат да намерят повече информация за продуктите с марка „Болярка“, „Fort“, „Балканско“ и „Диана“ в електронния каталог БГ Баркод. Именно великотърновската пивоварна „Болярка ВТ“ АД е компанията, която е въвела най-много продукти в каталога за седмицата 5-9 август 2019г.

Компанията е продължител на пивоварните традиции и правоприемник на част от активите на Събирателно дружество „Братя Хаджиславчеви и сие“, основано през 1892 г. Пивоварната е една от малкото в България, които могат да се похвалят с непрекъснат производствен цикъл повече от 127 години. Верни на принципа за съчетание на традиция и иновация, от великотърновската пивоварна непрекъснато развиват продуктите си като визия, опаковка, рецептура и вкус. „Болярка ВТ“ АД са сред водещите пивоварни в страната, а изцяло българският капитал я отличава сред останалите в сектора. Важен белег е собственото малцово производство, позволяващо на компанията сама да подбира най-добрия български пивоварен ечемик, който да влага в пивото.

Богатата гама от вече наложени и нови продукти на собствените марки на пивоварната може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод – сигурна база данни и готова да бъде споделяна с крайни клиенти, търговски партньори и търговски вериги. Визиите на GS1 България и „Болярка ВТ“ АД се препокриват в това, че потребителите трябва да имат възможност за информиран избор, а производители и собственици на търговски марки е необходимо да предоставят пълни и коректни данни за продукта, който е на „едно сканиране разстояние“.

БГ Баркод е съвременно решение за фирмите и адаптирането им към новите условия за търговия. Лесният достъп до информация и осигурената прозрачност от страна на производителя са белег за неговата благонадеждност, правейки го желан партньор за доставчици и търговски вериги.

От компанията уверяват, че непрестанно работят за постоянно повишаващите се нужди и изисквания на клиента, като следват пазарните тенденции и разработват уникални в категорията си предложения. В стремежа си да доставят повече, ще продължават да произвеждат продукти с постоянно и високо качество, поддържайки актуална база данни в електронния каталог.

Дружеството е член на Българската търговско-промишлена палата от 2003г. и прилага международните стандарти GS1 от 2001г.

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Обсъждане на потенциални области за развитие на сътрудничеството с Република Корея
Във връзка с предстоящото заседание на Българо-корейския комитет за икономическо сътрудничество на 11 септември в Сеул Още
База данни с устойчиви онлайн продукти за ползване от бизнеса
Възползвайте се от безплатни онлайн платформи и приложения Още
С БГ Баркод - още по-близо до потребителя
„Болярка ВТ“ АД с най-много продукти за седмицата 5-9 август 2019г . Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Онлайн обучението за стартиране на собствен бизнес в областта на споделената икономика
Покана от Търговско-промишлена камара – Пловдив, партньор по проект SHAREEN Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Актуални данни за търговския обмен между ЕС и Канада
СТИВ – Канада Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия стартира обществена консултация за цените за терминиране на гласови повиквания в ЕС (евротарифите)
Със срок до 8 ноември 2019 г. Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network
Международен търг в Индия
За изграждане и поддръжка на вентилационната система на шест големи индийски летища Още