Назад

БГ Баркод: иновациите срещат градинаря


Фирма „Меджикъфкалърс“ ЕООД, популяризираща иновативни решения в сферата на хоби градинарството, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за изминалата седмица.

Компанията е семейна, а идеята за Magic of Colors се ражда преди повече от девет години, когато заживяват в къща с двор и търсят начин за създаване на мечтаната градина по лесен, бърз и удобен начин. Достъпното озеленяване е част от една по-голяма концепция за природосъобразен начин на живот, опазване на околната среда и освежаване на градската среда.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/