Брой 162 (922), 24-08-2015
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

БТПП е партньор на Международния форум за бизнес и туризъм 2015


Българската търговско-промишлена палата стана официален партньор на "Международния форум за бизнес и туризъм", който ще се проведе на 12 септември 2015 г. в столичния хотел Радисън Блу. 

Форумът е иницииран от организаторите на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн - ВИП Комюникейшън. Освен БТПП партньори на събитието са държавни институции, международни и браншови организации. Сред  участниците ще бъдат  дипломатически представители, предприемачи, представители на туристически области и медии. 

По време на форума ще бъдат организирани срещи и дискусии по проблемите на бизнеса и туризма както в България, така и в международен план. Ще бъдат представени новите проекти за развитието на бизнеса и туризма както на Балканите, така и на международно ниво.

В програмата на форума ще бъдат включени проекти за държавни инвестиции, мащабни частни инвестиции, ще бъдат представени успехите в секторите на бизнеса и туризма, международното сътрудничество в тези сфери. 

Програма:

14 ч.  - Брифинг с участниците и представители на държавната администрация, дипломатическия корпус, бизнес и браншови организации. 

17 ч. - Конференция "Развитие на международния бизнес и туризъм. Успешно развитие на международни проекти и нови идеи за България, Балканите, Азия и Европа. Равносметка от Сезон Лято 2015 – „Туризъм в България и на Балканите". 

20 ч. - Гала-вечеря - с видео-презентация на фирмите, участници във форума. Тържествено връчване на сертификати за участие във Форума.

Условия за участие: 

Пакетната цена 300 лв. на човек включва: участие в брифинга и конференцията; куверт за официалната вечеря и сертификат за участие (допълнително заплащане на презентация на бранд/ компания в рамките на 10 мин. – 350 лв. с ДДС).

Банкова сметка за превод на таксата за участие:
Райфайзен Банк BIC RZBBBGSF
IBAN BG04RZBB91551003782190
ВИП Комюникейшън ООД

При записвания  до 1 септември  -  20% отстъпка (240 лв.).

За повече информация:
VIP COMMUNICATION Agency
+ 359 882 03 66 84, + 359 898 408 217
vipproperty.awards@gmail.com
http://www.vipcompr.com

 

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП е партньор на Международния форум за бизнес и туризъм 2015
Ще бъдат представени новите проекти за развитието на бизнеса и туризма както на Балканите, така и на международно ниво Още
БТПП информира за Глобална конференция на GS1, посветена на здравеопазването
Основни теми: регулаторни изисквания, използване на нови технологии и системи, внедряване на стандартите GS1 в болниците Още
ПРЕПОРЪЧАНО ЧЕТИВО
Заплатите ускоряват ръста си*
Автор: Десислава Николова, Институт за пазарна икономика Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Търговска мисия с провеждане на двустранни срещи и посещение на международния форум-конгрес WEBIT 2015, Истанбул, Турция
17 – 20 ноември 2015 г. Още
ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
Агенция по вписванията предоставя услуга: „SMS оповестяване за настъпила входяща регистрация за търговец в информационната система на Търговския регистър“
Като превенция срещу нерегламентирани действия Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за икономическите и финансовите отношения с дружества, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим
Целта е улесняване практическото прилагане на закона Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Продажба на дялове на държавата в акционерни дружества в Узбекистан
Търг в Грузия за изпълнение на строителни работи