Брой 98 (1362), 26-05-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Остават само 2 седмици до началото на София Десерт Фест!

Остават само 2 седмици до очакваното сладко събитие в София - Фестивал на сладките и тестени изкушения, което БТПП организира от 9 до 11 юни в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, пасти, сладкиши, гофрети, сладолед, шоколад и шоколадови изделия; баклави; напитки – вино, кафе, чай, кокосова вода; бутиков мед, тахан, ядки и др., които изложителите са подготвили за изложението. Очакват Ви и много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Ето и малко предварителна информация за участниците: Elizabeth luxury chocolate ще участва с неустоими гурме предложения; уникални сурови, веган, безглутенови торти от Salted Café Sofia; бутикови торти "Нектар"; сладка магия за специални моменти с десертите на Sugarella Cakes and Bakes; белгийски гофрети на клечка от Gofrillo; висококачествени ръчно приготвени шоколадови бонбони от Stanimira Chocolate House; плодово вино от био малини на Трастена; 1 метър шоколад; деликатесна баклава от Сладкарница "Пастане", истински, натурален шоколад от Casa Kakau.

Искате ли да опитате висококачествено и прясно изпечено кафе от Етиопия, Перу и други екзотични дестинации? Вземете своята БЕЗПЛАТНА чаша кафе по избор от MARTINES caffe!

Пълен списък на изложителите можете да видите на сайта SofiaDessertFest

Участвайте в играта, която организираме на Фейсбук страницата на изложението, ако искате да спечелите билет за безплатен вход. Ако не разчитате на късмета си може да закупите билет в мрежата на Ивентим или на касата на събитието. За деца до 7 г. входът е безплатен.

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

НОВИНИ ОТ БТПП
Денят на Африка беше отбелязан с конференция в Софийския университет
Председателят на БТПП изнесе доклад на тема: „Икономическите възможности за българския бизнес в Африка“ Още
БТПП и Великотърновският университет ще си сътрудничат при обучението на студенти
Палатата ще участва в кръгла маса „Възможности за създаване на виртуален образователен клъстер“ Още
Остават само 2 седмици до началото на София Десерт Фест!
Много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации Още
Среща с генералния секретар на Гвинейската търговска, индустриална и занаятчийска камара
Гвинея проявява интерес към сътрудничество в производството на ел. енергия от хидроцентрали, строителството на соларни паркове... Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Тест: кой ще печели обществени поръчки
Автор: Зорница Славова, Институт за пазарна икономика Още
СТАНДАРТИЗАЦИЯ, СЕРТИФИКАЦИЯ
По-добре проектирано работно място със стандартите на ISO
В подкрепа на бизнеса и експертите при проектиране на работни места, които съдействат за удовлетвореност и добро здраве на работещите Още
МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ
България се присъединява към Общата система за пренос на данни в изпълнение на международните ангажименти за автоматичен обмен на информация към ОИСР
Страната ни получава достъп до информация от останалите участващи юрисдикции, между които са и почти всички юрисдикции с преференциални данъчни режими Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Семинар на тема „Хоризонт 2020: Инструмент за финансиране на МСП“
7 юни 2017 г. от 11:00 ч. в ИАНМСП, София Още