Назад

Български проекти ще бъдат представени пред потенциални инвеститори от Русия


Българската търговско-промишлена палата, Търговско-промишлената палата на Руската Федерация и Съветът по инвестиции при БТПП организират инвестиционен уебинар на 1 декември 2021 г.

Целта на събитието, което се провежда за втори път, е представяне на инвестиционните възможности в България – обща икономическа среда, преимущества, приоритетни сектори и области за инвестиции, както и конкретни проекти в България, търсещи инвеститори. Ще бъдат представени и руски проекти от различни региони на страната. Предварителна програма ТУК

В семинара ще вземат участие: инвеститори, фондове, банки, фирми, търговско-промишлени палати от Руската Федерация.

Във връзка с предстоящото събитие, БТПП и Съветът за инвестиции при БТПП отправят покана за представяне на реални проекти в България, които да бъдат обявени по време на уебинара. Необходимо е кратко представяне на проекта на руски език /до 1 стр./. Основните финансови параметри на търсените проекти са: инвестиции от руския партньор над един милион евро и българско самоучастие в проекта - над един милион евро.

Моля, изпращайте информацията най-късно до 24 ноември 2021 г. на e-mail: g.dimitrova@bcci.bg, tomov@intrac-investment.com.

Събитието ще се проведе в електронен формат на 1 декември 2021 г. от 11.00 до 12.30 ч. Можете да се регистрирате за участие тук: https://forms.gle/GiYrdMfPtMsX6NDk8 Работен език – руски език.

Уебинарът ще се проведе в платформата Zoom.

https://us06web.zoom.us/j/84089029325?pwd=ZFBRK0NpWmxtNnFZMTd0WUpzR2tEQT09

Meeting ID: 840 8902 9325, Passcode: 111111

При необходимост от допълнителна информация можете да се свържете с Габриела Димитрова, секретар на Съвета за инвестиции при БТПП, тел.: 02 8117 489, g.dimitrova@bcci.bg.