Назад

Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия, 18-19 ноември в Международен Панаир - Пловдив


Сдружение „Търговско-промишлена камара – Пловдив“ информира бизнеса за предстоящото издание на Digital4Plovdiv & Expo 2021 - Годишната Конференция за онлайн маркетинг и търговия 2021. Пловдивската камара е официален партньор на инициативата за 6-та поредна година.

Това мащабно събитие, което се радва на огромен интерес, ще се проведе на 18-19 ноември , 2021 г. в Международен Панаир - Пловдив.

Програмата е съсредоточена върху важните и актуални теми в сферата на онлайн маркетинга и електронната търговия.

В първия ден на Digital4Plovdiv ще бъдат засегнати основни направления като: PPC/SEO/Lead Gen/Content Marketing, Case studies/Brands, Best practice, Digital Marketing Trends/Conversion optimization,/Platforms, Video marketing/Influencer & Social Media marketing/Storytelling.

Вторият ден е с фокус изцяло върху електронната търговия. Лекторите ще обсъдят теми като eCommerce Success Stories / Case Studies / AI, Счетоводство / Права и закони в онлайн търговията, eCommerce PPC / SEO, Логистика / Fulfilment.

На Digital4Plovdiv & Expo 2021 ще могат да се видят най-ефективните и съвременни стратегии и алгоритми за онлайн маркетинг и електронна търговия в България, а всеки заинтересуван ще има възможност да се запознае и да получи съвети по актуални теми и казуси, свързани с неговия онлайн бизнес, и да трансформира своето виждане за възможностите на дигиталните технологии.

Подробна информация относно програмата, лекторите и условията за участие -  на  https://digital4plovdiv.com