Брой 227 (2233), 25-11-2020
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Финално събитие по проект SKILLS+


На 2 декември в онлайн формат ще се състои заключителната среща по проект SKILLS+, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА. Участие в събитието ще вземат партньори от 11 държави, а организатор е Министерството  на регионалното развитие и транспорта на федерална провинция Саксония-Анхалт, Германия.

По време на срещата ще бъдат дискутирани актуални теми като важността на дигитализацията за развитието на бизнеса по време на пандемия, както и ролята на проект SKILLS+ за подобряване на ИКТ уменията на МСП посредством прилагане на конкретни мерки от разработени планове за действие. Ще бъде организирана и дискусия между представители на заинтересованите страни, която да представи тяхната гледна точка за ролята на дигитализацията в развитието на икономиката. Подробна програма и линк за регистрация за участие са налични ТУК и  ТУК.

------------

Проект SKILLS+ стартира през 2016 г. Основна цел на проектa е да повиши конкурентоспособността на МСП чрез насърчаване внедряването на модерни ИКТ инструменти в ежедневните им бизнес дейности. В рамките на проекта БТПП разработи в сътрудничество с ИАНМСП План за действие, включващ успешно стартиралата вече мярка за предоставяне на ИКТ ваучери на микро, малки и средни предприятия.

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Предложения за нови мерки за намаляване на негативното отражение на коронакризата върху дейността на предприятията и върху икономиката на България при втората вълна на COVID-19
Финално събитие по проект SKILLS+
На 2 декември в онлайн формат, с участие на партньори от 11 държави Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
ТПП – Благоевград проведе национално информационно събитие по проект S.M.I.Le
МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ
Виртуална сесия на Управителния съвет на Международната организация на работодателите (МОР)
ЗАЩИТА НА КОНКУРЕНЦИЯТА
Комисията за защита на конкуренцията прие нови Насоки за противодействие срещу тръжните манипулации в процедурите за възлагане на обществени поръчки
ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ МИСИИ
Подгответе бизнеса си за януари 2021 г., ако сте със седалище в ЕС
Британско посолство, София Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Еnterprise Europe Network
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Висшето училище по застраховане и финанси организира кръгла маса на тема „Външна търговия и пандемия“
Онлайн на 2 декември от 10,30 часа Още