Брой 215 (975), 06-11-2015
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Покана за семинар "Бизнес дипломацията: управление на риска и на възможностите в променящата се международна бизнес среда"


БТПП и Софийският форум за сигурност Ви канят на семинар на тема "Бизнес дипломацията: управление на риска и на възможностите в променящата се международна бизнес среда" на 17 ноември 2015 г. от 14:00 до 16:00 часа. в Палатата.

Контекст
Международната бизнес среда е все по-непредсказуема и променяща се, но фирмите трябва да могат да оперират в нея, да предвиждат и анализират геополитическите и други нетърговски рискове, имащи отражение върху техния бизнес.

Лектор на семинара ще бъде Шон Риардън - британски дипломат от кариерата, анализатор в най-големия аналитичен център на Холандия – Клингендал, и преподавател в Мадрид . Шон Риардън участва в международен проект, който цели да изследва как да се подобри представянето на фирмите в сложните съвременни реалности. Неговата книга "Новата дипломация" бе издадена тази година и на български език. На семинара ще имате възможност да закупите книгата и да получите автограф.

За участие можете да се запишете като изпратите попълнена регистрационна карта на имейл: irelations@bcci.bg   в срок до 13 ноември. Таксата за участие е 60 лв. с ДДС. Местата са ограничени. Работни езици -  английски и български с осигурен симултанен превод.

Приложение:

Регистрационна карта

Автобиография на Шон Риардън.

НОВИНИ ОТ БТПП
Покана за семинар "Бизнес дипломацията: управление на риска и на възможностите в променящата се международна бизнес среда"
Прогноза и анализ на геополитическите и други нетърговски рискове, имащи отражение върху бизнеса Още
БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2016”
Възможност за рекламно участие на заинтересовани фирми Още
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Национална конференция „Проблеми, перспективи и предизвикателства пред млечния сектор в България“
Интер Експо Център - София, зала „Мусала"; 12 ноември 2015 г. от 10.30 часа Още
НОВИНИ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БТПП
Металургичната индустрия отбеляза традиционния си празник в завода на Аурубис България
Даден бе старт на новата инвестиционна програма на Аурубис България „Спектър 2018“ на стойност 180 млн. евро Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Национална програма „Цифрова България 2020“
Въвеждане на интелигентни решения във всички сфери на икономиката и социалния живот, чрез широко прилагане на информационни и комуникационни технологии Още
МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ, ПАЗАРИ
Куба иска българските храни да се върнат на техния пазар
Българска бизнес делегация е на посещение в Хавана Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
ЕС ще се стреми да договори най-амбициозните разпоредби в областта на устойчивото развитие, труда и околната среда в рамките на ТПТИ
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство