Назад

Предстои среща на Евроклуба при БТПП, 4 юли 2022 г.


 Българската търговско-промишлена палата организира среща на Евроклуба по повод началото на     председателството на Чешката република на Съвета на Европейския съюз от 1 юли 2022 г.

На събитието ще бъде направен обзор на постигнатото по време на Френското председателство и ще бъдат представени приоритетите на Чешкото председателство. Традиционни участници в срещата на Евроклуба при БТПП са дипломати, политици, банкери, представители на бизнеса и журналисти.

Евроклубът е инициатива, започнала през 2000 г. обединяваща експортно ориентирани фирми, работещи основно с Европейския съюз, представители на браншови организации и НПО, подкрепящи бизнеса, дипломати и политици, ангажирани с Европейския дневен ред, както и журналисти от национални и регионални медии. Евроклубът е ефективен инструмент за запознаване на членовете на БТПП и бизнес общността като цяло с предизвикателствата и възможностите, които се откриват пред малките и средни предприятия в разширения ЕС, като по този начин допринася за успешната интеграция на местните предприемачи на Вътрешния пазар на ЕС.

БТПП отправя покана за участие в срещата, по време на която ще бъдат представи и актуални програми и финансови продукти за подкрепа на българските предприятия от Българската банка за развитие (очаква се потвърждение). Проектопрограма на събитието  ТУК.

Срещата ще се проведе в хибриден формат на 4 юли 2022 г. от 15:30 ч. – присъствено в БТПП, и онлайн в Zoom. Предварителна регистрация за участие ТУК

За допълнителна информация и въпроси: БТПП, тел: 02 81 17 489, e-mail interdpt@bcci.bg