Назад

БГ Баркод: български дизайнер


Българската компания „Золент Интернешънъл“ ЕООД е с най-много въведени продукти за седмицата 25-29 октомври 2021 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Зад компанията стои младата дизайнерка Зорница Баева, която представя своите дрехи и аксесоари под бранда Zoe by Zornitsa от 2017 г.  Моделите са вдъхновени от българския фолклор, а същевременно се залага на комфорт, минимализъм и функционалност. Артикулите на „Золент Интернешънъл“ ЕООД принадлежат към категорията на текстилните изделия. От фирмата избраха да ги маркират с GTIN-13 и да дадат повече възможности за реализиране на продажби онлайн в платформите за електронна търговия и в традиционните магазини.

GS1 България има удоволствието да напомни, че до края на м. ноември 2021 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГБаркод. Всички, които са подали сигнали в периода 1 август – 30 ноември 2021 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв за пазаруване в eMAG.