Назад

БГ Баркод: български производител на месо в затворен цикъл


“КООП Доверие Лесидрен” ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 5-9 септември 2022 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Кооперация "Доверие" започва дейността си през1995г. Базата е разположена в с. Лесидрен, в полите на Средна Стара планина като своеобразен център между градовете Ловеч, Троян и Тетевен. Първоначално основните сфери на дейност са фуражопроизводство и отглеждане на животни. С увеличаване на броя на отглежданите животни и затруднената реализация на живо месо, през 1998 г. се поражда необходимост от пълно затваряне на цикъла на следващ етап – изграждане на кланица и месопреработвателно предприятие. В кланицата се произвежда богат асортимент от около 140 вида артикули, а продукцията е патентована с търговска марка  КООП ДОВЕРИЕ "Качество от Балкана“.

Информация за продуктите на “КООП Доверие Лесидрен” ЕООД вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове продукти с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод.

GS1 България напомня, че до края на м. ноември 2022 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГБаркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/