Назад

БГ Баркод: козметика с естествени съставки, с български произход


Фирма „Дони Козметикс” ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 18-22 септември 2023г. в електронния каталог БГ Баркод.

Компанията стои зад марката DONY Cosmetics, предлагаща натурална козметика с естествени съставки, с български произход, а създател на бранда е Дони Василева. Носителката на титлата Мис Баба Universe  предлага за първи път своята козметична линия в края на 2019-та година. Две години по-късно, въпреки пандемичната обстановка, брандът стъпва на няколко европейски пазара.

Информация за продуктите на „Дони Козметикс” ЕООД  може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством мобилното приложение БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/