Назад

Пета седмица на емоционалната интелигентност


Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) отправя покана за участие в Седмицата на емоционалната интелигентност (ЕИ), чийто партньор е БАУКО.

Събитието се провежда от Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност в периода от 16 до 20 октомври 2023 г. в Гранд Хотел Милениум София. Подкрепено е и от Международното общество за емоционална интелигентност (ISEI), като под егидата му ще се съберат световноизвестни учени и практици.

Възползвайте се от възможността да се включите в разнообразните сесии, които могат да Ви бъдат полезни в различни аспекти на бизнеса, тъй като ЕИ има всеобхватен ефект върху междуличностните отношения и намира широко приложение в редица области:

  • 17 октомври – специализирани уъркшопи; вечеря с директори и собственици на образователни институции
  • 18 октомври – специализирани уъркшопи; вечеря с бизнес лидери
  • 19 октомври – конференция на тема „Адаптивна интелигентност: Ролята на емоционалната интелигентност в управлението на промяната“.

Детайлна информация и как да се присъедините към уебсайта: https://foundation-ei.org/

Въпроси за събитието - към д-р Антонина Кардашева, СМС, основател и ръководител на Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност, на имейл office@foundation-ei.com.