Назад

БГ Баркод: тясна специализация


Фирма „Ла Кала Фуудс“ ООД е въвела най-много продукти за седмицата 8-12 януари 2024г. в електронния каталог БГ Баркод.

С производствена локация в Гоце Делчев, компанията се занимава с преработката и производството на краве масло, с акцент върху ароматизираните масла. „Ла Кала Фуудс“ ООД е специализирана в производството на малки и големи количества частни марки. Що се отнася до собствената им марка, акцентират върху къса верига на доставки, благодарение на която доставят пресни и висококачествени продукти на разумна цена.

Продуктите на „Ла Кала Фуудс“ ООД вече могат да бъдат намерени и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством мобилното приложение БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/