Назад

Клъстер Подемна техника организира онлайн презентация на процедура "Технологична модернизация", финансирана по НПВУ


Клъстер Подемна техника има удоволствието да Ви покани да участвате в онлайн презентация на процедура Технологична модернизация, финансирана по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Технологична модернизация е първата обявена процедура от НПВУ с бюджет от 260 млн. лева. Тя е насочена към микро, малки и средни предприятия от производствения сектор, ИТ компании, архитекти и инженери, видеозаснемане, рециклиране, НИРД и др.

По процедурата ще се финансира закупуването на: Машини, съоръжения и оборудване; Специализиран софтуер и ERP/CRM системи. Размерът на финансиране е от 35 000 до 700 000 лв., с интензитет до 50% от стойността на инвестицията.

Основни точки, които ще представим по време на презентацията:
➢ Представяне на процедурата
➢ Допустими кандидати
➢ Допустими разходи и дейности за финансиране
➢ Как се определят шансовете
➢ Как можем да Ви бъдем полезни.

По време на презентацията ще бъдат разгледани условията за кандидатстване и някои специфични моменти в тях. Ще се представят кои са допустимите кандидати и ще се изяснят допустимите разходи и как правилно да се заложат в проектното предложение.

Ще се отдели време и за Вашите индивидуални въпроси.

Лектор на събитието Атанас Клинков, експерт с дългогодишен опит в европейското финансиране и управляващ партньор на консултантска компания ИНСКЕЙЛ.

Събитието ще се проведе на 23 август 2022 г., от 09:30 ч. чрез платформа Google Meet. Присъединяване с Google Meet: https://meet.google.com/kdd-qxex-avx

 Код за мобилни устройства: kdd-qxex-avx

Събитието е безплатно и е отворено за компании и лица, които имат интерес за кандидатстване по тази процедура.

ПРОГРАМА