Назад

Бизнес закуска на тема "Нови перспективи за лидерството"


Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) отправя покана за участие в бизнес закуска на 20 май 2022 г. (петък) от 9:30 часа до 11:00 часа в центъра за събития „Мисия23“, адрес: София, ул. „Мизия“ 23. Закуската е част от поредицата на БАУКО „Нови перспективи за…“.

Темата на събитието е „Нови перспективи за лидерството“ и по-специално трансформационното лидерство, разгледано през призмата на  Investors in People – методология за постигане на устойчив успех и Outperformance във време на кризи и глобални промени.

Вижте акцентите:

  • Трансформационното лидерство в новия контекст на турбулентната и динамично променяща се среда днес и в бъдеще: необходимост и възможност.
  • Навигационна карта за реализиране на визията на Вашата компания: холистичната методология на Investors in People.
  • Практически примери от български и глобални организации, постигнали стратегическите си приоритети с Investors in People.

Специален гост ще бъде Невена Цачева, управляващ партньор на International Human Resources, Chartered FCIPD и сертифициран консултант на Investors in People International.

Таксата за участие е 20 лв. Можете да я внесете по сметката на БАУКО или да заплатите на място. За Ваша информацията Асоциацията не е регистрирана по ДДС:

Юробанк И Еф Джи
BIC: BPBI  BGSF
IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01

Потвърждаване на участие на имейл bamco@bamco.bg