Назад

Търговска мисия в Турция, 13-14 юни 2022 г.


Търговската секция при Посолството на Република Турция в София информира за  предстояща търговска мисия в Турция по време на изложението ITM International Textile Machineries Exhibition https://www.itmexhibition.com/itm2022/home/, 14-18 юни 2022.

Мисията се координира от Министерството на търговията на Република Турция, като целта е  да се свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от текстилния  бранш е поканен да участва в мисията.

Мисията ще се осъществи в периода 13-14 юни 2022 г.

Заинтересованите фирми е необходимо да попълнят приложения формуляр и да го изпратят до  25 май на e-mail: sofya@ticaret.gov.tr

Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от  Министерството на търговията на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички, в общи линии включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението.

Условията за пътуване можете да намерите в сайт:
https://www.turkishairlines.com/en-int/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/index.html