Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09

e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

14.07.22.01 BC ГЕРМАНИЯ

Търсят се български фирми за подизпълнители по проекти за изграждане на телекомуникационна инфраструктура в Германия. LEC Construction International GmbH (LEC) е фирма с над 10-годишен опит на германския пазар в изграждането на телекомуникационна инфраструктура за широколентов интернет по поръчка на фирми като Deutsche Telekom, WEMACOM, GasLINE, Netze BW, Westenergie и т.н., както и с опит в множество проекти по електропреносната мрежа на Хамбург. С оглед приоритетното, ускорено разширяване на телекомуникационната мрежа в Германия с акцент върху изграждането на външни мрежи с ниско напрежение и нарасналия обем нови проекти, фирмата търси партньори-български фирми за подизпълнители по такива проекти. Търсят се строителни фирми с опит в изграждане на телекомуникационна инфраструктура /полагане на кабели/, по възможност работещи вече на германския пазар или такива, които имат желание и готовност да бъдат партньори на LEC Construction International GmbH (LEC) по проекти в Германия.

За повече информация и контакт с фирмата:

Служба по търговско-икономически въпроси в Берлин

г-жа Анета Груйчева

Tel. 0049 160 95683487

Е-mail: wirtschaft@botschaft-bulgarien.de ;

a.grouytcheva@mi.government.bg

 

14.07.22.02 BC КУВЕЙТ

Кувейтска компания търси сътрудничество с български производители. Посолството на България в Кувейт информира, че кувейтската компания Action Group Holdings (www.actionkuwait.com) проявява интерес към сътрудничество с български производители на бързооборотни потребителски стоки (FMCG – fast-moving consumer goods), които търсят пазар за своите продукти в Кувейт и държавите от Съвета за сътрудничество в Залива. Профил на компанията Action Group Holdings може да видите тук.

За контакт с компанията:

Е-mail: alnoor@actionkuwait.com ; info@actionkuwait.com.

 

14.07.22.03 BC ИНДИЯ

Индийска компания, търгуваща с пресни плодове и зеленчуци, търси български търговци на едро. Компанията има над 40-годишен опит в износ и внос на плодове и зеленчуци. Към момента фирмата разширява своите пазари и търси заинтересовани български търговци на едро за внос на плодове и зеленчуци в България. Има е-mail, URL.

 

14.07.22.04 BC ГЪРЦИЯ

Фирма от Гърция търси доставчици на огнеупорен гипсокартон. Фирмата се интересува от контакти с български производители и търговци за внос на огнеупорен гипсокартон в Гърция. Има е-mail.

 

14.07.22.05 BC ЮЖНА АФРИКА

Компании от Южна Африка предлагат широк асортимент от суровини за внос в България. Южноафриканските фирми предлагат на български партньори следните суровини: въглища - RB1,RB2, RB3, злато, магнезий, хром, диаманти, желязна руда.

За контакти:

Антон Самсонов

Е-mail: tonisamsonov@gmail.com

 

                                                                     ----------------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                  За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg