Назад

Предстоящи изложения в съседна Турция


Българската търговско-промишлена палата информира своите членове и партньори за интересни панаири и изложби в съседна Турция, изпратени от Посолството на Турция в София.

От 4 до 17 септември 2022 година година в гр. Измир ще се състои Expo Tech Izmir  – Изложение за развойна дейност, развитие на производството, иновации и технологии. Изложението ще се проведе във Fuarizmir.   Повече информация е поместена на интернет страницата на изложението:

https://www.expotechizmir.com/en    

В  периода 15-18 септември 2022 година година в гр. Истанбул ще се състои 6-то издание на Istanbul Hardware Fair – Изложение за железария. Изложението ще се проведе в Istanbul Expo Center. За повече информация за изложението вижте следния линк:

https://istanbulhirdavatfuari.com/en/

В периода 12-15 октомври 2022 година година в гр. Измир ще се проведе Fashion Tech Izmir – Изложение за машини за готово облекло, конфекция и текстил и технологии за печат върху текстил. Изложението ще се проведе във Fuarizmir.  Повече информация е поместена на интернет страницата на изложението:

https://www.fashiontech.com.tr/en   

Трите събития са добра възможност за установяване на нови делови контакти между български и турски компании и разширяване на вече съществуващо партньорство в посочените области.

Заинтересованите фирми и организации биха могли да се обърнат за повече информация директно към Търговската секция при Посолството на Турция в София.

Търговска секция

при Посолството на Република Турция

98, Bulgaria Blvd., Entr. D, Sofia 1680

Phone: 00359 2 958 12 02

Web: www.trade.gov.tr