Назад

Шесто издание на ICT Spring Europe


Ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси на България в Брюксел информира, че Търговската палата на Люксембург и Enterprise Europe Network организират шестото издание на Международното събитие ICT Spring Europe, което ще се проведе хибридно на 14 и 15 септември 2021 г.

ICT Spring е двудневна глобална технологична конференция, която предоставя на участниците възможност да задълбочат знанията си в областта на дигитализацията и изкуствения интелект, бързоразвиващата се FinTech индустрия, космическите технологии, иновациите в глобалните вериги за доставки, технологичните тенденции в ИТ сигурността и др.

ICT Spring е място за намиране на бъдещи бизнес партньори. Събитието включва няколко глобални форуми и срещи на върха, както и възможност за международни бизнес срещи с тематични технически обиколки; виртуални фирмени посещения / презентации и др.

Събитието е безплатно, като фирмите, които откажат участие след 1 септември 2021 или не учатват в потвърдените от тяхна стана срещи, ще дължат такса от 150 евро.

За допълнителна информация:
EEN of the Luxembourg Chamber of Commerce
Тел.: +352 42 39 39 – 370
E-mail: ictspring@cc.lu
контактни лица: Ms Amrita Singh / Mr Luca Mancuso