Назад

ICAP CRIF Bulgaria отличи водещите български компании с наградите “TRUE LEADERS”

ICAP CRIF Bulgaria* за десета поредна година отличи водещите компании в България с наградите “TRUE LEADERS”.

Официалната церемония се състоя на 8 декември 2022г. в Бална зала на Гранд Хотел Милениум София в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Наградите бяха връчени от Роберто Санторели – Президент на Конфиндустрия България, Минко Герджиков – Изпълнителен Директор на Гръцки Бизнес Съвет в България, Милен Станоев – Директор на завод и Изпълнителен Директор на ГАЕА - Зелена алтернативна енергия, Иванка Иванова– Главен Оперативен Директор и член на Борда на Орбико България и Румъния.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерия (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най-печеливши компании по  EBITDA за 2021 г.
  • са запазили или увеличили броя на своя персонал (2021 спрямо 2020)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score  А1 – B2)
  • са лидер в своя сектор.                                                                                                                                  

Отличените фирми  по азбучен ред, както и информация за спонсорите можете да видите ТУК

* ICAP CRIF Bulgaria е част от бившата ICAP, group of companies - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 декември 2021 г.,след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента