Назад

БГ Баркод: стъпка към съня


Българската фирма „Маттро Интернешънъл“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 13-17 декември 2021 г.

Матраци Mattro е българска марка, развиваща дейност от 2013 г., свързана с изработката на висококачествени продукти за вашата спалня, сред които еднолицеви и двулицеви матраци, практични и стилни спални, подматрачни рамки и възглавници, като е един от най-големите производители на продукти за сън в страната. Освен продукти от собствената им марка Mattro предлагат и стоки за съня на други български и европейски марки.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. Поради многообразието на портфолио и наличието на един артикул в различни цветове, с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмата се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/