Назад

БТПП откри Мартенски базар - изложение "Всичко за жената"




БТПП откри в Централни хали - София Мартенски базар-изложение „Всичко за жената“. Председателят на Палатата Цветан Симеонов лично поздрави участващите над 20 малки и средни фирми от цялата страна. Изложението ще продължи до 13 март т.г.

Какво да очакват посетителите и гостите на Мартенския базар „Всичко за жената“

100% натурални  продукти

Посетителите ще могат да закупят неповторим подарък от удивителните предложения на натуралната полска козметика, подходяща за жени от всяка възраст, както и изцяло натурални козметични продукти с етеричните масла на doTERRA.

Българска фирма предлага изцяло натурални козметични продукти, включващи кремове за лице, тяло, дезодоранти и серуми за коса.

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Фирма-производител на иновативна био козметика, която е 100 % веган и подходяща за всякаква възраст и пол, ще предложи голямо разнообразие на био продукти - шампоани, балсами, кремове, маски, серуми и фиторегулатори, които са тяхна запазена марка.

Ръчно изработени изделия

Показани са ръчно рисувани копринени и кашмирени шалове - уникален дизайн и изработка, подходящи за всяка дама и повод, както и ръчно изработени бижута за всеки вкус.

Конфекция и трикотаж

Ще може да видите  нови колекции спортни и елегантни облекла за пролетния сезон на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии представя фирма от Варна.

Със своите пролетни колекции дамски облекла се представят производители от Пловдив, Стара Загора и София.

Фирма от Трявна предлага висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус!

Посетителите и гостите на изложението могат да се обръщат за съдействие и информация  към
Милен Моллов, БТПП-Център за фирмено обслужване, E-mail: fairs1@bcci.bgWeb: http://center.bcci.bg/