Назад

Фирма „Кантарелли“ представи дейността си в БТПП


Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна и разговаря с ръководството на  фирма „Кантарелли“ ЕООД  - Мартина Йорданова, управител, и Мартин Йорданов, управител и бизнес консултант. На срещата бе представена дейността и приоритетите на фирмата.

Компанията е със седалище в Русе и има офис в Италия, като основен предмет на дейност е проектиране, производство и търговия на едро и дребно в страната и чужбина на дрехи и спомагателни артикули: модни аксесоари, текстилни артикули, изработка на облекла по размери /мъжка и дамска мода/ и др. Имат изграден голям модерен завод в Русе със съвременна техника, иновативни производствени технологии  и добре квалифициран персонал  /на снимката завода в Русе/.

От миналата година фирмата е член на БТПП и желае да си сътрудничи с Палатата при организиране на семинари, конференции и други събития за запознаване на другите фирми-членове с инструменти на ТОС /Теория на ограниченията/ като полезни практики и бизнес стратегии по време на криза за подобряване на фирмената дейност и повишаване на резултатите и печалбите от нея.

На 25.01.2022г. в хотел „Hyatt Regency Sofia“ от 13 до 18 часа фирмата организира бизнес конференция на тема „Refresh на бизнеса“, на която кани всички заинтересовани фирми и организации. Конференцията е подходяща за предприемачи и мениджъри от всички нива и видове индустрии  и е с подчертано практическа насоченост в условия на кризи и други предизвикателства пред бизнеса.

По-детайлно може да се запознаете с програмата и целите на конференцията на следния линк: https://cantarellituscanlifestyle.eu/toc-business-club-conference/

Първите 50 членове на БТПП, заявили желание за участие, ще ползват безплатни покани от фирма „Кантарелли“ при такса за участие от 120 лева.

Организаторът предлага и възможността да поканите на конференцията и ваши важни клиенти. В случай, че закупите 10 ваучера, получавате опция за презентация пред над 20 000 действащи фирми в България и реклама във всички медийни публикации на фирмата-организатор.

При интерес от установяване на контакт и участие в предстоящото събитие моля, да се обръщате към БТПП на тел: 02/ 81 17 445 и е-мейл: pr@bcci.bg и m.kazakova@bcci.bg за потвърждение и по-детайлна информация.