Брой 57 (2312), 24-03-2021
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Уебинар „Как европейските компании могат да обслужват пазара на Северна Америка от Канада: CETA & CUSMA“



Търговската палата на ЕС в Канада /EUCCAN/  информира за предстоящ уебинар на тема  „Как европейските компании могат да обслужват пазара на Северна Америка от Канада: CETA & CUSMA“ на 31 март 2021 г. 16:00 ч. СЕТ.

Събитието ще предостави на кратко Споразумението за свободна търговия между Канада и САЩ и Мексико (CUSMA), което замени NAFTA на 1 юли 2020 г., и как европейските компании могат да обслужват основно пазара на САЩ от Канада, като използват CETA и CUSMA.

За да участвате, е необходима предварителна регистрация.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Създаден е Съвет “Кръговата икономика – Зелената алтернатива за България“ при БТПП
Инициатива на предприемачи и представители на научната общност, подкрепена от Палатата Още
Имате нужда от LEI код!
За фирмите и лицата, участващи на пазара с финансови инструменти Още
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Туристическа борса "Вашата ваканция" 2021 - инициатива на Бургаската регионална туристическа асоциация
14 - 15 май 2021 г., Изложбен център „ФЛОРА“ , Бургас Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Уебинар „Как европейските компании могат да обслужват пазара на Северна Америка от Канада: CETA & CUSMA“
31 март 2021 г. 16:00 ч. СЕТ Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Еnterprise Europe Network
БИЗНЕС СРЕДА
Прием на документи за изплащане на компенсации по проект „Запази ме”
Указания на Агенцията по заетостта Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Промени в ПМС № 151 от 2020 г. за условията и реда за изплащане на средства за запазване на заетостта
Промяна в базата, спрямо която се тества условието за ползване на помощта Още
КОНКУРСИ
Конкурс за принос в науката „Питагор“ 2021 г.
Краен срок за подаване на предложения: 16 април 2021 г. Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Правила, разпоредби и процедури, свързани с вноса на стоки във Виетнам
СТИВ-Хошимин Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Разлики в качеството на храните: Европейската комисия публикува проучване относно вкусовите различия в хранителните продукти