Назад

Сдружение „Клуб Отбранителна Индустрия” организира работно пътуване до Аржентина

Сдружение „Клуб Отбранителна Индустрия” – DEFENCE INDUSTRY CLUB, съвместно със стратегическия си партньор  Адвенчър Клуб - ADVENTURE CLUB, организира работно пътуване до Аржентина  от 16 февруари до 3 март тази година.

За две седмици ще се обиколи цяла Аржентина, в режим „марш на скок”,  с посещение на някои от най-интересните места, като ще се съчетае полезното с приятното – планират се много срещи с влиятелни асоциации, браншови организации, агенции и др.

Срещите с организациите ще бъдат проведени по желание на членовете на групата.

Контактите с различни организации в Аржентина се създават със съдействието на Посолството на Аржентина в София и лично с активното участие на посланника на Аржентина в България - г-н Алфредо Нестор Атанасоф, също така и със съдействието на Аржентино-българската ТПП, създадена и ръководена от г-жа Лукреция Вани – съпруга на посланника.

От могъщите водопади Игуасу в субтропичния север и заснежените високи върхове в Андите на запад, през сякаш безкрайните равнинни пампи на изток, до безлюдните обветрени патагонските степи и постоянно придвижващия се напред ледник Перито Морено далеч на юг, Аржентина без съмнение е от страните с най-голямо и впечатляващо природно многообразие в света...

Към това се добавя космополитната и изключително елегантна столица Буенос Айрес, чудесното вино и кухня (най-добрите стекове в света!), местната култура (танго!) и изключителния афинитет към, както те го наричат, fútbol, за да получим рецептата за едно невероятно пътешествие до другия Край на света...

За 2 седмици участниците в пътуването ще прекосят Аржентина от единиясе подготвят  срещи с организации и браншови камари – по желание на участниците в групата – с Асоциацията на българите в Аржентина, с Германско –аржентинската търговско-индустриална камара и с други браншови камари, агенции и асоциацци при наличие на интерес от участниците в групата.

Програма на пътуването и финансови условия ТУК