Назад

Дискусия "Архитекти и итериорни дизайнери - съвместна работа и отговорности"


Асоциация на интериорните дизайнери в България отправя покана за Клуб на дизайнера на тема: „Архитектите обявяват конкурс за интериор“ на 21 февруари 2024 г., 17.30 - 21.00 ч. в Съюз на архитектите в България /ул. Кракра" 11, София/. Събитието се организира съвместно със Съюза на архитектите в България.

Вход: безплатно за интериорни дизайнери и архитекти, студенти и партньори 
50 лв. за представители на фирми.

Изисква се предварителна регистрация

Събитието е адресирано към архитекти и интериорни дизайнери с цел  професионална и приятелска дискусия за съвместната им работа и отговорности към инвеститорите. Архитект и/или интериорен дизайнер – към кого, защо и на какъв етап да се обърнем, какво ще получим и докъде е работата на архитекта, от къде започва ролята на интериорния дизайнер?

Дискусията за правилния избор на професионалист и за успешната им съвместна работа ще пренесем и във втората част на събитието, когато Съюзът на архитектите в България ще представи пред архитекти и интериорни дизайнери своето задание за нов интериор на една от залите за събития в емблематичната сграда на ул. „Кракра“ 11 в София.

В рамките на събитието ще имате възможност да обмените мнение по темите и нови идеи, да създадете ползотворни контакти и партньорства.

Три компании ще изложат свои продукти и ще бъдат на ваше разположение за консултация:

  • Шнайдер Електрик - цялостни решения за електрическата мобилност с гамите EVlink Home и EVlink™ Pro;
  • Би Енд Ес Комерс - системи за хидроизолация от ново поколение и избора на британската кралска фамилия за интериорни и екстериорни бои;
  • Биоком - иновативния проект за рециклиране на матраци и генериране на вториен продукт Рематрак.

Програма:
17.30 - 18.00 Посрещане и регистрация
18.00 - 18.10 Откриване
18.10 - 19.00 Дискусия "Архитекти и итериорни дизайнери - съвместна работа и отговорности" 
Панел 1 - 18.10-18.40 Дискусия с участието на: арх. Пенка Станчева - PS Architects, арх. Елица Панайотова - United Master Architects, Илиана Йонкова - Iliana Yonkova Studio, арх. Петър Диков - председател на УС на САБ и др.
Панел 2 - 18.40-19.00 Дискусия с участието на всички присъстващи в залата
 19.00 - 21.00 Представяне на заданието на САБ за конкурс за интериор на зала 1.
Въпроси и отговори
21.00 - 22.00 Коктейл и нетуъркинг