Брой 85 (90), 03-05-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Световен търговски мост 2012 - Истанбул

 

 

 

 

 

Конфедерацията на предприемачите и индустриалците в Турция (TUSKON) организира поредния Световен търговски мост на 3-10 юни 2012 г. в Истанбул. Събитието се утвърди през годините като основна бизнес проява в региона, даваща възможност за осъществяване на двустранни бизнес срещи по предварително установен график и представяне на стоки и продукти чрез щандове, съчетано с посещение на заводи и предприятия. 

Очаква се на Световния търговски мост 2012 да вземат участие над 3000 фирми от Турция и цял свят. Участниците от страни извън Турция са фирми с интереси към турските продукти. Всяка една фирма заявява предварително отраслите към които проявява интерес, а поканените 1500 турски фирми се записват предварително за посещение при съответната чуждестранна фирма с цел да предложат продукти и стоки, които да удовлетворят интереса на гостуващата фирма.

Регистрацията за участие може да се направи на адрес www.tuskonwtb.com. С оглед изготвянето на полезна програма от срещи за всеки един участник, крайният срок за регистрация е 10 май 2012 г.

Двустранните бизнес срещи и посещенията на щандовете ще се осъществят на 6-7 юни. Всяка  фирма участник получава каталог на турските фирми участници, както и каталог на чуждите фирми участници. При пристигането си в Турция всяка фирма участник се включва в национална група, която си има консултант.

Фирмите получават график на планираните за тях срещи с описание на партньорите заявили желание за контакти. Участието във форума, гала вечерята, каталога и трансферите до хотела и от хотела са безплатни. Подробна информация за събитието може да откриете в приложената брошура.

Още информация:
Програма
Основни сектори
Хотели

НОВИНИ ОТ БТПП
Проведе се поредната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати в България
Споделени бяха виждания за приоритетите за развитие на България Още
Нови членове на БТПП
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Световен търговски мост 2012 - Истанбул
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Правителството иска разрешение за прилагане на механизъм за обратно начисляване на ДДС при доставки на зърнени и технически култури
Исканата дерогация ще даде възможност на България да предотврати данъчни злоупотреби Още
Агенция "Митници" и НАП поемат контрола върху акцизите за горивата
Правителството одобри законопроект за изменение на Закона за акцизите и данъчните складове и предлага на Народното събрание да го приеме Още