Назад

Международен панаир за текстил и аксесоари за дома – HOMETEX


Търговско-промишлената палата на Бурса, в сътрудничество с TETSIAD – Турската асоциация за домашен текстил, информират за предстоящия Международен панаир за текстил и аксесоари за дома – HOMETEX. Изложението, което е едно от най-големите в сектора, ще се проведе след 3-годишно прекъсване в Истанбул в периода 17 - 21 май 2022 г.

Над 1000 водещи производители на домашен текстил ще представят последните си колекции по време на изложението - от завеси, аксесоари за пердета и платове за тапицерия до декоративни продукти. Продуктовият каталог включва домашен текстил, спално бельо и продукти за баня, стенни и подови покрития, аксесоари. Вносители и износители, производители, търговци на едро и дребно, вериги магазини, интериорни дизайнери, декоратори, посетители от цял свят ще се срещнат на HOMETEX.

Изложението ще даде възможност за представяне на последните тенденции в сектора, провеждане на двустранни срещи, тематични семинари, изграждане на контактна мрежа, сключване на договори за доставки за фирми, хотели, болници и т.н.