Назад

СИХРЕ - Международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване



15 – 18 март 2022, Интер Експо Център - София

Искам да посетя хорека изложението СИХРЕ; какви са стъпките?

Организаторите насърчават онлайн регистрацията, която осигурява свободен вход

По-малко от месец ни дели до началото на българското хорека изложение. На живо СИХРЕ ще изпълни залите на столичния Интер Експо Център от 15 до 18 март. Подготовката е на финален етап, а екипът е в постоянен контакт с изложителите и с гостите.

Но, какво е нужно да направя, за да посетя СИХРЕ? Международното събитие събира водещи производители, дистрибутори и доставчици на професионалното кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуер.

Регистрирам се онлайн; стъпка по стъпка

Всички сме онлайн. Вие също, нали? Е, онлайн регистрацията, която отнема под 2 минути, е оптималният избор за нас. Какви са стъпките и ползите?

#Стъпка1 - влизаме в сайта www.sihre.bg. Не е нужно да търсим в менюто, защото за удобство на посетителя има директен бутон на началната страница. Той ще бъде там до 14 март, включително.

#Стъпка2 - натискаме бутона “Към онлайн регистрацията”, където надлежно е публикувана ценна за нас информация. Следва #Стъпка3, в която давате основни данни. В #Стъпка4 има кратка маркетинг форма с чек-лист. Натискаме бутона “продължи”. Е, това беше. Стана лесно, нали? Трябва да сте получили регистрация на имейла си. Ако не го виждате, проверете в спама. Всички знаем, че там много често попадат съобщения, които са ценни, но по една или друга причина просто отиват там...

Логичен е въпросът, какви са ползите да се регистрирам онлайн за СИХРЕ? Онлайн регистрацията дава еднократен свободен достъп до изложението. Освен това - влизаме бързо през чекерите на Интер Експо Център и не е нужно да се редим на дълги опашки за билети.

Добрият стар билет

Можем да си вземем билет и на място; тук стъпката е само една - нареждаме се на касите на Интер Експо Център и го закупуваме от там. Разбира се и билетът носи своите предимства, защото може бъде закупен във всеки от четирите изложбените дни.

С един пропуск - две изложения

Дали ще се регистрираме онлайн, или ще си купим билет от място, това издание на СИХРЕ ни дава възможност да присъстваме на интересен изложбен и събитиен микс. Отново ще бъдат обединени ключови професионални формати. Gastronomix ще ни срещне с необятната Вселена на висшата кулинария и световната кулинарна култура.

На 16 март ще се проведат Годишните награди Dibla Design Awards 2021, които организаторите от Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура Dibla, реализират. Ще се проведе и Retail Summit, което сп.“Enterprise“ организира. А конкурсът UniChef ще търси новия ZeroChef. Петото кулинарно състезание е посветено на мисията да открие новия ZeroChef в две направления - професионални готвачи, които ще се борят рамо до рамо с най-младите кулинари за титлите UniChef Professional и UniChef Junior.

Паралелно в залите на Интер Експо Център ще се проведе и единственото в България изложение за ритейл - #RetailShow 2022.

До началото на българското хорека изложение СИХРЕ остава по-малко от един месец. Вече регистрирахте ли се?