Назад

ТПП - Враца представи две нови услуги, разработени по проект „Креативни решения за иновации“


Търговско-промишлена палата - Враца проведе през миналата седмица събитие „Обучение на работното място“ по проект CCIS – Creative Call for Innovative Solutions“ („Креативни решения за иновации“), финансиран от инициативата EU4Business на Европейския съюз и управляван от Eвропалати. 

Партньори по проекта са Търговско-промишлена палата - Враца (водещ партньор) и Организацията за развитие на сектора на малките и средни предприятия, Кишинев, Молдова. Продължителността на проекта е 10 месеца.

Събитието беше открито от Илиана Филипова, мениджър проект, с представяне на проекта и какво е изпълнено до момента. Присъстваха партньорите от Кишинев, Молдова, както и представители на различни организации в подкрепа на бизнеса, местната и публичната власт, както и на неправителствения сектор.

По време на събитието бяха представени двете нови услуги, разработени по проекта - Маркетингова стратегия за подобряване на износа в посока Молдова-България и Инструмент за самооценка на креативността, както и добри практики в сферата на креативната индустрия.

Всички участници в събитието се включиха активно в дискусиите и дадоха своето мнение и насоки за подобряване на разработените услуги.

За допълнителна информация по проекта: Светлана Борисова, ТПП-Враца, тел.: 092 660273 или e-mail: cci-vr@cci-vratsa.org