Брой 38 (1302), 23-02-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Покана за посещение на COMPUTEX Taipei 2017


Представителството на TAITRA в България сформира група за посещение на Международното изложение за информационни технологии COMPUTEX Taipei 2017 и предлага поемане на разходите за хотелско настаняване до 4 нощувки, организиране на цялото пътуване, намиране на самолетен билет на най-ниска цена, посрещане на летището, осигурен транспорт до изложбената зала, организиране на индивидуални търговски срещи.

COMPUTEX Taipei 2017 ще се проведе от 30 май до 3 юни 2017 г. в Taipei World Trade Center, Nangang Exhibition Hall и Taipei International Convention Center. COMPUTEX Taipei е най-голямото компютърно изложение в Азия и второто по големина в света. По време на 37-то му издание над 1700 изложители ще представят: компютърни системи, компоненти, части, аксесоари, периферни устройства, software, дигитални, комуникационни и мултимедийни продукти, WiMAX технологии, продукти за съхранение на данни и др.

Ключови изложители: Acer, A-Data, Apacer, Asus, Clevo, GIGABYTE, Shuttle Thermaltake, Transcend, VIA, AMD, Intel, Microsoft, NVIDIA, Realtek Semiconductor, Sanyo Denki, SanDisk

В рамките на COMPUTEX Taipei 2017 ще бъде предложена богата съпътстваща програма и допълнителни услуги, сред безплатен достъп до изложението, безплатна двудневна карта за метро транспорт, безплатен интернет в изложебните зали, безплатен шатъл транспорт от летището до хотела, до метростанциите и най голямите хотели, безплaтен каталог, бизнес, инфорационни и правно консултационни центрове, зали за срещи, конференции за медиите, голф турнир, връчване на награди COMPUTEX TAIPEI design and innovation (d&i) awards и още много други семинари и презентации.

Едновременно с COMPUTEX Taipei 2017, TAITRA организира индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с Вашите продуктови предпочитания. Срещите се провеждат в специално резервирана конферентна зала и Ви спестяват времето за посещение на всички щандове в трите изложбени зали. Селекцията на тайванските фирми се прави сред хиляди производители в сферата на информационните технологии, които обхващат не само изложителите на COMPUTEX Taipei 2017. Услугата е напълно безплатна и е отлична възможност за създаване на бизнес контакти в комфортни условия.

За кандидатстване за включване в групата за посещение на изложението е необходимо да се попълни апликационна форма.

За допълнителна информация, моля, свържете се с:
Тайвански Търговски Център София
Бизнес Парк София, Сграда 2, етаж 5
1766 София
Тел: 02-4899737
Факс: 02-4899734
E-mail: sofia2@taitra.org.tw
Координатор на проекта: Анелия Даскалова

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
GS1 Глобален форум 2017: Стандартите са ключ към иновации и прогрес
Делегация на GS1 България участва във форума Още
Заместник-председателят на БТПП участва в пресконференция в Брюксел по повод доклад за предизвикателствата пред автомобилната промишленост в Европа
БТПП стартира проект за насърчаване на заетостта
Професионална подготовка на безработни по шест професионални направления и осем специалности Още
Представители на БТПП са на делово посещение в Судан
По покана на Посолството на Република Судан в София и на губернатора на провинция Червено море Още
Български фирми могат да получат подкрепа за интернационализация на дейността си
Европейската комисия стартира пилотен проект Ready2Go Още
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
НСИ: Оборотите в сектора на услугите нарастват през 2016 г.
Най-висок ръст отбелязва сектор „Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; Далекосъобщения” Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Еnterprise Europe Network
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Покана за посещение на COMPUTEX Taipei 2017
Представителството на TAITRA в България предлага поемане на част от разходите Още