Назад

Международната изложба за мебели и обзавеждане imm cologne 2022, 17 – 23 януари 2022 г., гр. Кьолн, Германия


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) отправя покана за участие в Международната изложба за мебели и обзавеждане imm cologne 2022, която ще се проведе в периода 17-23.01.2022 г., гр. Кьолн, Германия.

Imm cologne е най-голямата и престижна изложба за мебели, обзавеждане, интериор и дизайн в Европа. Още в началото на всяка година изложбата представя новите международни тенденции в обзавеждането и интериора и изненадва посетителите с множество иновации. Отличава се с работния си характер. Пет от седемте дни на изложението са само за бизнес посетители. Изданието на изложбата през 2020 г. отчете ръст на бизнес посетителите – от общо 128 000 посетители над 82 000 са били бизнес ориентирани.

Участие могат да вземат предприятия производители на мебели за всекидневни, спални, баня, матраци, системи за сън, както и на домашен текстил, стенни облицовки, подови настилки, осветление, аксесоари и други.

Изисквания към предприятията кандидати и необходими документи  ТУК

При интерес за участие в изложбата, следва най-късно до 29 октомври 2021 г. (петък) предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП.

За допълнителна информация може да се обръщате към:

  • Магдалена Маджурова, старши експерт в отдел „Международни изложби и конференции“,  тел. 02/ 940 79 70, email: m.madzhurova@sme.government.bg;
  • Траян Трендафилов, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7981, e-mail: t.trendafilov@sme.government.bg.