Брой 123 (128), 27-06-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

GS1 България има удоволствието да Ви покани за участие във форум на 28.06.2012 г. сградата на БТПП, София


GS1 България има удоволствието да Ви покани за участие във форум

Превенция на разпространението на фалшиви лекарства
Стандарти GS1 за автоматична идентификация в здравеопазването

Форумът се организира съвместно с  ARPharM и БФС.

•          Какви са изискванията, заложени в Директива 2011/62/ЕС, за предотвратяване на навлизането на фалшифицирани лекарствени продукти в законната верига на доставки?
•          Какво включва Паневропейският модел на EFPIA, PGEU и GIRP на система за проверка автентичността на лекарствените продукти?
•          Какво е GS1 и защо EFPIA препоръчва използването на системата от стандарти GS1 за идентификация на фармацевтичните продукти?

Отговори на тези и други въпроси ще намерите, ако се регистрирате за участие във форума, който ще се проведе на 28.06.2012 г. от 10 часа в сградата на БТПП, зала А, ул. Искър 9, София.

Участието е безплатно.

За регистрация използвайте адрес http://www.gs1bg.org, раздел „конференции“  или електронна поща gs1bulgaria@gs1bg.org и телефони 02/8117 604 и 567, като ни изпратите имената на участниците, както и данни за контакт.

Още за Automatic identification in Healthcare в http://www.youtube.com/watch?v=08AJPzGF6JU

GS1 е водеща международна организация, която разработва и внедрява глобални стандарти и решения, с цел повишаване на ефективността и прозрачността по веригите за търсене и предлагане в различните отрасли по света. В сектор здравеопазване дейността на организацията се осъществява чрез работата на глобална доброволна потребителска общност GS1 Healthcare  (GS1 в здравеопазването), която обединява различните участници във веригата за доставка в областта на здравеопазването, включително производители, дистрибутори, болници, аптеки, разработчици на софтуер за здравеопазването, регулаторни органи и професионални асоциации. 66 водещи организации и фирми участват активно и подпомагат работата на глобалната потребителска група Healthcare  user group (HUG), а над 700 са ангажирани в HUG по региони в цял свят.

Мисията на GS1 Healthcare е да създаде условия за съвместна работа на експерти от здравеопазването и така да допринесе за успешното разработване и внедряване на световни стандарти за повишаване безопасността на пациентите и ефикасността на веригата на снабдяване.

НОВИНИ ОТ БТПП
Среща с посланика на Украйна в БТПП
Председателят на БТПП г-н Цветан Симеонов обсъди на среща с извънредния и пълномощен посланик на Украйна в България Н.Пр. г-н Микола Балтажи и съветника към посолството Дмитри Исаченко развитието на двустранните икономически отношения Още
УЧАСТВАЙТЕ В ТОП 100 2012!
БТПП планира да изготви луксозно издание, в което ще бъдат публикувани първите 100 най-успешни компании през 2011 година Още
Директен достъп до нов интернет портал в полза на бизнеса
Интернет портал EСomGrid (Electronic Commerce Grid)-БТПП Още
Търговски представителства на чуждестранни лица, регистрирани в БТПП
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
GS1 България има удоволствието да Ви покани за участие във форум на 28.06.2012 г. сградата на БТПП, София
Превенция на разпространението на фалшиви лекарства Стандарти GS1 за автоматична идентификация в здравеопазването Още
Среща в БТПП с представители на Китайската народна асоциация за приятелство с чужди страни
ПОКАНА за участие на 2 юли 2012 г Още
СЪОБЩЕНИЯ
БТПП обявява откриване на процедура за определяне на изпълнител по проект на ОПРЧР No BG051PO001-2.1.07
Проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й” Още
БЪЛГАРИЯ И ЕС
Покана за представяне на предложения за информационни центрове на ЕК „Europe Direct“ 2013—2017 г.
Трети мандат на мрежата от информационни центрове за широката общественост „Europe Direct“ (Europe Direct Information Center) Още
Дунавска стратегия на ЕС
Посещение на комисарят по регионалната политика Хаан в Дунавския регион Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
Оферти от Enterprise Europe Network Още