Назад

БГ Баркод: в помощ на земеделието


Българската фирма „Органик Инвест България“ ООД e с най-много въведени продукти за седмицата 2-6 май 2022 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Компанията се занимава с разработване и внедряване на органични и органично-минерални торове, които са високо ефективни и същевременно щадящи околната среда. „Органик Инвест България“ ООД също търгува на дребно и едро с торове.

Информация за продуктите на „Органик Инвест България“ ООД вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове продукти с едно сканиране на баркода върху етикета посредством мобилното приложение БГ Баркод.

GS1 България има удоволствието да напомни, че е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.