Назад

GS1 Глобален форум 2022

В периода 21- 24 февруари 2022 г. ще се проведе  GS1 Глобален форум 2022. Форумът е най-мащабното събитие на GS1 общността, което се провежда веднъж годишно с цел  да съгласува глобалната стратегия на организацията, да вдъхнови иновациите и да събере за диалог експерти на GS1 по целия свят и представители на индустрията.

За втора поредна година събитието ще се проведе онлайн, като този формат позволява участието на по-широка аудитория – очакват се над 2 600 регистрации от 111 страни.

Ще се проведат четири пленарни сесии и повече от 65 други сесии и работни срещи. Основните теми на форума ще бъдат:

  • повишаване на доверието на потребителите чрез глобалната идентификация
  • миграция към 2D баркод
  • решението Verified by GS1
  • Глобалната мрежа за синхронизация на данни (GDSN)
  • Глобален модел на данните (GDM) - стандарт, разработен с участието на бизнеса и експерти от GS1 в съответствие с нуждата за хармонизиране на използвания набор от данни и наименования на атрибутите и механизмите за споделянето им между търговските партньори
  • стандартите GS1 в здравеопазването.

Специално внимание ще бъде отделено на търговията на дребно, като акценти в програмата ще бъдат: Глобалният модел на данни (GDM) в търговията на дребно, GS1 и платформите за електронна търговия и дигиталната трансформация на сектора на пресните храни посредством стандартите GS1.

Програма на събитието: тук

Работен език: английски език

Регистрация за събитието тук

При необходимост от съдействие при регистрацията може да се обръщате към екипа на GS1 България. За повече въпроси и информация относно събитието и темите: тел. 02/8117 571 или 567, gs1bulgaria@gs1bg.org