Назад

Индивидуално участие в Международно специализирано изложение за дървообработваща промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ 2021


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) отправя покана за участие в 19то издание на Международно специализирано изложение за дървообработваща промишленост ТЕХНОМЕБЕЛ 2021, което ще се проведе в периода 10-13.11.2021 г., Интер Експо Център, гр. София.

Международното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Сред изложителите традиционно са както български производители, така и представителите за България на водещите световни производители на машини, материали и аксесоари за мебелно производство. През последните години има относително постоянен интерес и за директно участие на чуждестранни фирми, най-вече от Гърция, Полша и Турция.

Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага пет дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят.

Обхватът на ТЕХНОМЕБЕЛ 2021 включва дървообработващи машини и оборудване; бояджийска техника, инструменти и консумативи; машини и материали за тапициране на мебели; опаковки и опаковъчна техника; материали за производство на мебели, кантове; мебелен обков, механизми, детайли и елементи; лепила, лакове, байцове и натурални масла; кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители и др.

Изисквания към кандидатите и необходими документи ТУК

При интерес за участие в изложението, следва най-късно до 30.09.2021 г. (вкл.), предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП.

За допълнителна информация може да се обръщате към:

Кристин Житарска, тел. 02/ 940 7986, e-mail: k.zhitarska@sme.government.bg.

Магдалена Маджурова, тел. 02/ 940 7970, e-mail: m.madzhurova@sme.government.bg