Назад

Индустриал пак ЕООД представи продуктовата си гама в БТПППредседателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с представители на фирма  Индустриал пак ЕООД. Компанията е българска и специализирана във внос и дистрибуция на опаковъчни консумативи и индустриално оборудване. Сред основните цели на компанията е да  провежда дългострочна политика за устойчиво развитие в сферата на опаковането и да прилага добри „зелени” практики.

От представянето стана ясно, че мисията на дружеството е да достави на българската индустрия цялостни решения за опаковане, подчинени на идеята за енергоспестяване и намаляване на разходните норми, с крайна цел – опазване на околната среда.

Продуктовата гама на фирмата включва: анти-корозионни VCI продукти, антистатични ESD пликове, аерофолио,пенополиетилен, високотехнологични стреч фолиа, тикса, полеолефин, сепаратори от ПЕ и EVA материал, велпапе продукти, картонени и пластамасови ъгли, картонени опаковки,ЛДПЕ и ХДПЕ продукти, противоплъзгащи листове и материали, PP/ PET чембери и др.

Оценката на БТПП е, че след възстановяването на логистичните вериги пазарът на опаковки ще се развива още по-динамично, свързано с промяна на товари, форми и размери за опаковане.