Назад

Изложение за модерно земеделие “Smart Farm Korea”


Министерството на икономиката и индустрията разпространи покана за българско бизнес участие в предстоящо земеделско изложение за модерно/технологично земеделие “Smart Farm Korea”, 15-17 юни 2023 г. в Бусан, Република Корея. Организатори/спонсори на проявата са следните корейски организации: Rural Development Administration, Korea Association of Smart-Farm Industry, Korea Federation of SMEs, BNK Kyongnam Bank, Kyongnam Nonghyup.

Очаква се в земеделското изложение за модерно/технологично земеделие “Smart Farm Korea” да вземат участие над 300 компании от 100 държави и панаира да бъде посетен от над 20 000 посетители (прилагаме финансовите условия за наемане на щанд). Подробна информация за изложението и финансовите условия за участие със собствен щанд е налична на уеб-страницата: https://en.sfarm.or.kr/

Същевременно организаторите канят български компании-вносители на био земеделски стоки и модерно земеделско оборудване, които желаят да правят бизнес на корейския пазар да проведат B2B срещи (“Business matching”) в рамките на изложението, като част от компаниите могат да кандидатстват за финансирано участие. Одобрените от организатора компании-вносители (максимум до 3-5 компании от България) ще получат двупосочни самолетни билети и безплатно настаняване за два дни в хотел в Бусан на 15-17 юни т.г. за участие в изложението и провеждане на В2В срещи.

При интерес за финансирано участие в изложението, български компании-вносители на био земеделски стоки и модерно земеделско оборудване, най-късно до 18 май 2023 г., следва да кандидатстват пред  организаторите за финансиране като предоставят пълна информация (на английски език) за компания си, търговска дейност (обороти и реализиран внос - от кои страни) и бизнес интереси. Кандидатурите за финансирано участие в изложението ще бъдат разгледани и селектирани от организаторите на проявата. Лице за контакт от организаторите: Ms Ko Nayeon, Team Leader, Smart Farm Korea; e-mail: sfkorea@jm-fair.com). Кореспонденцията на българските компании-вносители с организаторите, следва да е с копие до р-л СТИВ-Сеул, г-н Илия Деков (e-mail: i.dekov@mi.government.bg), който ще окаже необходимото съдействие.