Назад

Включете се в Career Show Tech 2023


Достигнете до 3000+ предварително селектирани ИТ професионалисти.

Водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2023 ще се проведе на 18 и 19 май изцяло онлайн. В събитието ще се включат над 3000 квалифицирани ИТ специалисти.

По време на събитието всеки работодател може да организира лични видео срещи с предварително подбрани професионалисти с конкретни умения, години опит, образование и др. Освен лични видео срещи, събитието предлага и целодневна семинарна програма с лекции и дискусии в сферата на ИТ, високи технологии, кариера и развитие. Специални гости на събитието са технологични мениджъри на компании-лидери в света като Youtube, Binance, Dyson, Ericsson, OLX и др.

“Career Show Tech събира на едно място таланти от цяла Европа, които активно работят за своето професионално развитие в сферата на високите технологии. За поредна година имаме доверието на водещи компании и на квалифицирани ИТ кадри, които заявиха участие в събитието. Те ще имат възможност да се свържат директно един с друг като по този начин улесняваме рикрутмънт процеса и за двете страни и им помагаме да достигнат до максимално много възможности за кратко време”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всяка компания може да заяви участие в Career Show Tech от тук: careershow.bg/tech/employers/