Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

12.10.23.01 BC ГРУЗИЯ
Грузинска фирма търси контакти за дългосрочно сътрудничество с български вносители. Компанията е заинтересована от износ на грузински продукти на българския пазар. Фирмата е производител и доставчик на вино и лешници. За производството си използва био органични земеделски методи. Компанията очаква в края на 2023 г. да получи биосертифициране (европейски стандарт) за ядките. Гроздето за производство на вино също е в процес на биопроизводство. Към момента продуктите намират добра реализация на грузинския пазар в големи търговски вериги и ресторанти в Тбилиси и Батуми. Компанията желае да разшири своите пазари и търси български вносители на вино и ядки. Има приложена презентация. Има е-mail, URL.

12.10.23.02 BC ИНДИЯ
Фирма от Индия търси контакти с български вносители на цветя и цветни аранжировки. Фирмата основно е износител на сухи цветя и аранжировки за обществени сгради, хотели, ресторанти и други. Търси заинтересовани вносители на едро. Има е-mail.

12.10.23.03 BC ИНДИЯ
Индийска фирма, износител на плодове, зеленчуци и ядки, предлага контакти на заинтересовани български вносители от бранша. Фирмата предлага различни видове плодове, зеленчуци, зърнени храни, бобови растения, голям асортимент от подправки. Предлаганите продукти отговарят на стандартите за качество. Има приложена брошура на компанията. Има е-mail.

12.10.23.04 BC УНГАРИЯ
Унгарска фирма, работеща в сферата на хранително вкусовата промишленост, предлага контакти на заинтересовани вносители. Фирмата е производител и износител на конфитюри с високо плодово съдържание на различни плодове – череши, сливи, ябълки, кайсии, ягоди. Компанията се е фокусирала върху производството на висококачествени продукти, за което използва и суровини с високо качество. Има e-mail, URL.

12.10.23.05 BC УНГАРИЯ
Компания от Унгария, производител и доставчик на замразени плодове и зеленчуци, предлага внос в България. Фирмата е един от водещите производители и доставчици на замразени плодове и зеленчуци в Централна Европа и е най-големият европейски производител на замразена сладка царевица. Компанията предлага широк асортимент от замразени органични зеленчукови продукти, произведени чрез модерна технология за бързо замразяване. Има e-mail, URL.

-------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК   
За контакти: тел. (02) 8117 421,  e-mail: irelations@bcci.bg