Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

23.03.23.01 BC УКРАЙНА
Компания от Украйна, производител на козметични продукти, търси партньори в България. Фирмата е производител на козметика за лице, тяло и коса, като използва само натурални продукти. Опаковките на продуктите могат да се рециклират. Компанията притежава всички необходими сертификати. Фирмата разширява своите пазари и търси контакти с български вносители, търговци от бранша, козметици. Има е-mail, URL.

 

23.03.23.02 BC ЮЖНА КОРЕЯ
Компания от Южна Корея, производител и износител на хидрогенератори, търси възможности за джойнт-венчър в България. Фирмата е основана през 2002 г. и осигурява трудова заетост на 25 души, като през последната година е регистрирала продажби за над 5 млн. щатски долара. Основната й дейност е производство на хидрогенератори за малки ВЕЦ, но също така произвежда и сензори/части, използвани в производството на специална продукция. Понастоящем компанията проявява интерес да разшири бизнеса си и да инвестира в ЕС в производството на хидрогенератори. Фирмата проявява сериозен интерес към инвестиционните възможности в България и планира да посети страната, за да се запознае на място с възможностите за бизнес и джойнт-венчър. Планира регистрация на компания в България.
За контакти:
„Tae-Chang N.E.T Co“ Ltd.
Mr. John W. Yoon
Vice President
Mob: +82-10-47686814
E-mail: sainyoon@hanmail.net

 

23.03.23.03 BC ТУРЦИЯ
Турска компания, производител на медицински чорапи, търси вносители в България. Компанията е производител на широк асортимент от медицински чорапи с различна компресия, подходящи за превенция и следоперативно ползване. Фирмата желае да установи контакти с български фирми, търговци на медицински консумативи и изделия. Има е-mail, URL.

 

23.03.23.04 BC СЛОВАКИЯ
Фирма от Словакия, производител на униформено работно облекло, търси партньори в България. Компанията е производител на униформено работно облекло за различни сфери от промишлеността. Желае да установи контакти с български производители от бранша. Има е-mail.

 

23.03.23.05 BC УКРАЙНА
Фирма от Украйна, производител на винилови тапети, предлага бизнес сътрудничество на български фирми. Компанията изнася своите продукти в Полша, Дания, Испания, Румъния, Грузия и други. Желае да установи контакти със заинтересовани български вносители. Има приложена презентация на компанията. Има е-mail, URL.

------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК   
              За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg