Брой 77 (82), 20-04-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

20.04.12.01 BC КИТАЙ
Фирма от Китай, специализирана в производството на богата гама от защитни продукти за бебета и малки деца, като детски столчета за автомобили и други аксесоари за кола за деца, предлага сътрудничество на български фирми. Продуктите на компанията изпълняват ECE R44/04 стандарти и са подходящи за деца с различно тегло от новородени до 12 годишни. Фирмата има износ в над 80 страни по света. Компанията има опит в производството на висококачествени ISOFIX устройства за детски столчета за автомобили. Фирмата навлиза и на авиационния пазар с производство на космически компоненти. Има е-mail, URL.

20.04.12.02 BC КИТАЙ
Китайска държавна фирма, работеща в областта на високите технологии, с богат опит в проучванията, развитието и производството на различни сегменти за двигатели, търси български партньори за съвместна дейност. Фирмата има партньори в Германия-GOETZE и Япония-NPR. Продуктите на фирмата намират приложение за автомобили, камиони, мотори и др. Има е-mail, URL.

20.04.12.03 BC КИТАЙ
Фирма от Китай, специализирана в производство на тъкани платове, търси контакти с български фирми от бранша и фирми, производители на облекла. Фирмата разполага с площ от 4.7 хектара и произвежда 30 милиона метра тъкани платове годишно. Продуктите на фирмата са над 20 вида в четири категории - чист памук, полиестер/памук, рами памук и изкуствена коприна. Има е-mail, URL.

20.04.12.04 BC БЕЛГИЯ
Фирма от Белгия, търси контакти с български производители на сини стъклени бутилки. Има приложение. Има е-mail.

20.04.12.05 BC МАКЕДОНИЯ

Фирма от Македония, производител и износител на бели и червени вина, проявява интерес от установяване на дългосрочни връзки с български партньори. Фирмата разполага с количества небрандирано червено и бяло вино, собствено производство, за износ. Възможност за бутилиране с етикет на възложителя. Има приложена информация с видове, количества и цени на вината. Има е-mail, URL.

20.04.12.06 BC СЛОВАКИЯ
Търговска фирма от Словакия предлага широк асортимент от миещи средства, основно прахове за пране. Фирмата търси контакти с български вносители. Има е-mail.

20.04.12.07 BC ПОЛША
Фирма от Полша предлага охладителни системи и съоръжения  за  преработка на пластмаса, мелници за преработка на технологични отпадъци. Има е-mail, URL.

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП: Насърчително за инвеститорите действат успешните практики на досегашните компании
Страната ни се надява да привлече италиански инвестиции в стратегически сектори Още
Председателят на търговската палата на Карачаево – Черкезия посети БТПП
В Карачаево – Черкезия проявяват интерес към техника и технологии за обработка на кожи, хранителни продукти и недвижими имоти на българското Черноморие Още
БТПП организира търговско изложение „Дом – Градина – Хоби”
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ПАЗАР НА ТРУДА
Безработни лица ще стартират свой бизнес до 20 000 лв. чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
Проектните предложения могат да се подават от кандидатите от 7 май до 31 май 2012 г. в Бюрата по труда Още
ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ТЕХНОЛОГИИ
HP откри уникален команден център у нас
В центъра, който ще управлява критични процеси, ще работят 150 български специалисти Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейският парламент се противопостави на отпадането на данъчните облекчения за дизела
EК предвиждаше данъчните предимства, които има дизелът в много държави, да отпаднат Още